Gebruiksvriendelijke  werking

 

Met de handige afstandsbediening brengt u de lift naar de gewenste verdieping. U krijgt groen licht en u kan de wagen netjes in de autolift rijden. Automatische lichtsensoren zorgen ervoor dat de wagen altijd in de correcte positie staat. Als het licht rood wordt staat uw wagen in de juiste positie.

Daarna sluit de poort automatisch. De lift brengt nu uw wagen naar beneden of naar boven, afhankelijk van het door jou gekozen verdiep. Bij aankomst krijgt u opnieuw een signaal, de poort gaat automatisch open en als het licht groen is mag u uw wagen veilig uitrijden.  Aangename LED verlichting in de autolift verhoogt uw gevoel van veiligheid en comfort.

Indien nodig wordt er aan de buitenpoort een codeklavier of sleutelschakelaar geplaatst om de lift op te roepen zodat de bewoners ook zonder afstandsbediening de lift kunnen gebruiken

Stil 

Door de geluidsarme werking van de hydraulische groep en door diverse akoestische maatregelen te gebruiken wordt geluidshinder voor medebewoners tot een minimum beperkt.

 

Veilig

 

Autoliften van Santermans voldoen aan de nodige machinerichtlijnen en normen. Een erkend keuringsbureau levert een keuringsattest af bij de indienstelling. Een jaarlijkse controle door een keuringsorganisme is vereist.

 

Noodstop

Bij een storing of elektrische panne kan de bestuurder zichzelf evacueren. Een noodstop maakt het mogelijk de lift manueel te laten dalen en de poort de openen. Vastzitten in de lift is uitgesloten!

CONTACTEER ONS
ADRES

De Wallekens 10, 9270 Kalken-Laarne

Hebt u een vraag?
Laat het ons weten!
WAAROM VOOR ONS KIEZEN
  • Geïntegreerd en aanpasbaar design

  • Vrijblijvend advies, gratis werfopvolging en montage en dienst na verkoop door ervaren technici 

  • Veiligheid primeert

  • Facebook Social Icon
  • Pinterest Social Icon
  • Instagram Social Icon

© 2017. Created by B-Notized