About

OVER ONS

Familiaal bedrijf met ambitie

Santermans liften is importeur en fabrikant van kwaliteitsvolle en duurzame liftsystemen. In ons uitgebreide gamma van autoliften en goederenliften vindt u zeker dé perfecte lift voor uw woning, meergezinswoning of uw zaak.

Onze ervaring en doorgedreven vakkennis zijn uw garantie op een optimaal resultaat.

We zijn expert in verticaal transport van auto’s en hebben uitgebreide kennis en ervaring in alle soorten autoliften, goederenliften en industriële liften en zijn op heden trots op het aantal tevreden klanten dat we in de loop der jaren hebben opgebouwd.

Santermans is een leuke en vriendelijke plek waar teamwerk primeert. We werken hard om onze doelen voor groei en succes te bereiken. Maar tegelijkertijd zorgen we ook voor  een plezierige werkplek . We staan ​​bekend om ons enthousiasme, hoge energie, competitieve drive en teamspirit. We luisteren aandachtig naar elkaar, omdat we geloven dat elkaar begrijpen de sleutel is om effectiever samen te werken.

Doorgedreven maatwerk

Een goed gesprek. Dat is de eerste stap op weg naar een succesvol project. Want de perfecte oplossing is het resultaat van overleg en maatwerk. We denken met u mee en vinden samen met u een lift, parkeersysteem of laadpaal die helemaal aan uw verwachtingen en behoeftes voldoet.

Vakkennis & techniek

We verzorgen technische ondersteuning doorheen de belangrijkste fasen van het traject: aanvraag, ontwerp, installatie en dienst na verkoop. De autoliften van Santermans zijn vervaardigd uit robuust en onderhoudsvriendelijk materiaal.

Installatie & keuring

De montage & indienststelling gebeurd door eigen ervaren technici die topkwaliteit leveren. Santermans autoliften kunnen snel en zonder veel verbouwingswerken geplaatst worden. Door het ontwerp kan dit ook helemaal op het einde van het bouwproces. Na installatie zorgen wij voor een wettelijk keuringsattest, afgeleverd door een erkend keuringsbureau

5

Techniekers

4

Logistieke medewerkers

+90

Succesvolle projecten

25 jaar

Samen meer dan 25jaar ervaring

Klanten & partners

Onze Klanten en Partners

Team Santermans